Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 

Op aanvraag

Cursus Coachen met Voice Dialogue

 

Inleiding

Via voice dialogue, een dialoog met onze innerlijke ‘stemmen’, krijgen we prachtig zicht op wat ons van binnen allemaal bezighoudt. De methode helpt ons om te accepteren dat we zijn zoals we zijn. Met onze sterk ontwikkelde en minder goed ontwikkelde, vaak onderdrukte, kanten. Door contact te maken met onze innerlijke kracht én onze kwetsbaarheden worden we evenwichtiger en milder ten opzichte van onszelf en anderen. Weerstand krijgt een natuurlijke plek en betekenis. Dat alles maakt de weg vrij voor bewuste keuzes en voor veranderingen van binnenuit.

Doel

Deze cursus is geschikt voor ervaren coaches en trainers die kort en gedegen kennis willen maken met Voice Dialogue. Na 2 dagen beschik je over een aantal basisvaardigheden en kun je een client contact laten maken met verschillende Ikken.

Werkwijze

De eerste dag wordt de persoonlijkheidstheorie die ten grondslag ligt aan deze wijze van werken, van Hal en Sidra Stone, helder toegelicht. Er volgt een demonstratie, aan de hand waarvan we stilstaan stil bij de do’s en don’ts voor de begeleider van een voice dialogue sessie. Hierna is er veel gelegenheid om in kleine groepen met elkaar te oefenen.

Op de tweede dag gaan we uitvoerig in op de ‘innerlijke criticus’, een belangrijke subpersoon die veel mensen parten speelt. Er worden enkele speelse oefeningen aangeboden om deze criticus goed te leren kennen. In de middag wordt er wederom geoefend, ook en juist in het contact maken met meer kwetsbare en verstoten kanten. Tot slot gaan we na wat de mogelijkheden zijn, en wat de grenzen, als we met deze bijzondere en indringende manier van werken aan de gang gaan in onze praktijk.

Opzet

De cursus omvat twee dagen van 10.00 tot 17.00 uur en wordt in overleg met aanvrager vastgelegd. Tussen dag 1 en 2 is er gelegenheid om het geleerde in de praktijk toe te passen. Er kunnen 4 PE punten behaald worden.

De begeleiding is in handen van Hanneke Elich. Ze is aangesloten bij het IDVA (International Voice Dialogue Akkoord)

Locatie

Deze 2-daagse cursus wordt in overleg met aanvrager bepaald.

Tarief

De kosten bedragen 450 euro ex. BTW per persoon.

Aanmelding

U kunt zich aanmelden bij Hanneke Elich elich@voordeverandering.com

Voor meer informatie kunt u bellen met Hanneke Elich: 06 23905475

 

 

 

Mail Hanneke Elich