Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

17 mei 2019

WORKSHOP VOICE DIALOGUE met ROBERT STAMBOLIEV

 

Workshop Voice Dialogue: Keerpunt

Er is een wereld te winnen voor 50-ers en 60-ers: hoe doen wij dat?

 

Inhoud

Vraag je je ook wel eens af hoe je verder wilt gaan met je werk en je leven nu je de 50 of 60 gepasseerd bent? Wat eerst vanzelfsprekend was komt in een ander licht te staan. Je merkt bijvoorbeeld dat je minder energie hebt dan vroeger, dat je werk je minder voldoening geeft of dat je privé niet goed weet wat te doen als er meer tijd vrijkomt voor jezelf. Hoe blijf je maatschappelijk betrokken, wil je op dezelfde wijze presteren en meedraaien in de ‘ratrace’ of kan dat ook anders? Wat doe je met die zogenaamde ‘tijd voor jezelf’ – is dat wel genieten of eerder een niet-weten-wat ermee-te-doen?

Keerpunten kunnen een kans zijn voor ons of ons in een crisis brengen. Ze zijn interessant en tegelijkertijd lastig. Welke bekende primaire Ikken hebben ons altijd verder gebracht en moeten we nu wellicht loslaten? Welke nieuwe en onbekendere kanten in onszelf kunnen ons helpen opnieuw zin en betekenis te geven aan ons werk en leven in een volgende fase?

Als je jezelf een dag gunt om dit alles eens onder de loep te nemen ben je welkom in deze workshop. Wij, Robert en Hanneke, zijn 60-ers en ervaringsdeskundigen die graag met je op zoektocht gaan.

Doelgroep

Deze workshop is er voor 50-ers en 60- ers die zich op een keerpunt bevinden in hun werk en leven. Je hebt kennis van en ervaring met het werken met de Voice Dialogue methode.

Je wil graag een dag uittrekken voor reflectie en ontdekken welke wereld er te winnen valt voor jou.  Zijn er keuzes te maken, veranderingen die je in gang wilt zetten?

Doel

Je verkent deze dag waar je nu staat in je leven en welke primaire Ikken je daarbij hebben vergezeld. Je boort daarnaast andere, onbekendere kanten in jezelf aan waardoor je met een frisse blik naar je toekomst kunt kijken. Welke Ikken wil je meer op de achtergrond, en welke meer op de voorgrond zetten, en hoe doe je dat?

Als Voice Dialogue begeleider maak je kennis met werkvormen die het thema ‘overgangen maken’ werkbaar maken, we bespreken of en hoe ze toepasbaar zijn in je eigen praktijk.

Werkwijze

Er wordt gebruik gemaakt van de Voice Dialogue methode en erbij passende werkvormen, zoals schrijfopdrachten, werken met (dag)dromen of met ‘het veld’. Op deze wijze maken we contact met primaire Ikken die hun diensten bewezen hebben – en die we waarschijnlijk willen en moeten leren loslaten om ruimte te maken voor andere, onbekendere kanten in onszelf. We inspireren elkaar met onze (levens)verhalen en moedigen elkaar aan om onze toekomst opnieuw zin en betekenis te geven.

Opzet.

De begeleiding is in handen van Robert Stamboliev en Hanneke Elich, beiden ervaren Voice Dialogue begeleider.

De workshop wordt gehouden op vrijdag 17 mei 2019, van 10.30 tot 17.30 uur.

We nemen de tijd vandaag en gaan niet haasten. Om 17.30 uur drinken we na afloop samen een borrel en wie wil blijft met ons avondeten.

Locatie.

De workshop vindt plaats in Centrum de Linde, Jachtlaan 15, te Bilthoven

Tarief.

Het tarief voor deze workshop is 220 Euro, exclusief BTW en inclusief lunch, koffie en thee.

Aanmelding.

Je kunt je aanmelden voor deze workshop bij Hanneke Elich, e-mail: elich@voordeverandering.com
Voor informatie kun je bellen met Hanneke Elich: 06 23 90 54 75 of met Robert Stamboliev: 06 51 60 77 58 of e-mailen naar elich@voordeverandering.com

 

 

Mail Hanneke Elich